esthetic vision logo

Specializări

Servicii

Chirurgia feței

Rinoplastie

 • Rinoplastia este o procedură chirurgicală ce redimensionează și modelează forma nasului.
 • Scopul rinoplastiei este de a armoniza trăsăturile feței cu forma și mărimea nasului.
 • În funcție de caz și situație, rinoplastia poate fi deschisă (printr-o mică incizie ce deschide osul și cartilagiul) sau închisă (presupune doar un abort intranazal).
 • Prin operația de rinoplastie se pot modifica: lungimea/lățimea nasului, profilul nasului, vârful, narinele și asimetriile nazale.

Dacă sunteți interesată de Rinoplastie la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Minilifting

 • Minilifting-ul este o procedură de lifting facial ce implică o foarte mică cicatrice și o foarte scurtă perioadă de recuperare și reprezintă o intervenție chirurgicală menită să furnizeze un maxim de efect: întinerirea obrajilor și evidențierea liniei mandibulare.
 • Minilifting-ul tratează colapsul țesutului central în obraji și la nivelul liniei mandibulare, care sunt primele semne vizivile ale îmbătrânirii faciale.
 • Procedura de minilifting se realizează prin anestezie locală și o posibilă sedare intravenoasă și poate presupune tratamente suplimentare ulterioare, precum cel stomatologic estetic.

Dacă sunteți interesată de Minilifting la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Lifting MACS

 • Lifting-ul MACS reprezintă un Minilift îmbunătățit, revoluționar, și înseamnă ”Minilift cu suspendare verticală a țesutului, printr-o incizie mică”.
 • Prin Lifting-ul MACS se obține un efect și un aspect natural, întinerit, de lungă durată, la nivelul gâtului, liniei mandibulare și obrajilor. Secretul? Tehnica folosește o tensionare a pielii pe verticală, și nu pe orizontală (ca în liftingul clasic), iar în plus, doar o cantitate foarte mică de piele este eliminată.
 • Procedura de Lifting MACS poate fi efectuată ambulator, cu anestezie locală (cu sau fără sedare intravenoasă), iar recuperarea completă se face în maxim 14 zile.

Dacă sunteți interesată de Lifting MACS  la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Otoplastie

 • Otoplastia este o intervenție chirurgicală estetică de corectare a aspectului, poziției și dimensiunilor urechilor, inclusiv depărtarea lor de cap sau cu lobi auriculari despicați.
 • Otoplastia poate fi realizată și la o singură ureche și nu afectează auzul.
 • Procedura chirurgicală este accesibilă la orice vârstă peste 5 ani.

Dacă sunteți interesată de Otoplastie la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Blefaropastie (superioară sau inferioară)

 • Blefaroplastia reprezintă procedura chirurgicală de corectare a pleoapelor superioare sau a acelor inferioare (cearcăne, ”pungi sub ochi”).
 • În general, fie că vorbim de blefaroplastie superioară sau inferioară, operația implică eliminarea unui exces (de piele, de mușchi, de grăsime), fără a lăsa urme sau cicatrici.
 • Procedura de blefaroplastie se realizează fără internare, cu anestezie locală, iar perioada de recuperare este cuprinsă între 7-14 zile.

Dacă sunteți interesată de Blefaropastie (superioară sau inferioară) la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Lifting de sprâncene

 • Ridicarea de sprâncene prin procedură chirurgicală presupune o mică incizie ascunsă sub păr prin care se ridică aproximativ o treime din sprânceană.
 • Lifting-ul temporal de sprâncene (minilifting-ul de sprânceană) reduce ridurile și pliurile la nivelul sprâncenei, al frunții și al colțului extern al ochiului (inclusiv ridurile ”laba gâștei”), ridică obrazul căzut, îndepărtează/reduce excesul de la nivelul pleoapei superioare și redă aparența de ochi ”mai mari”.
 • Lifting-ul de sprâncene se realizează fără internare, cu anestezie locală. Firele de închidere se îndepărtează după 7 zile.

Dacă sunteți interesată de Lifting de sprâncene la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Injectare cu acid hialuronic

 • Injectarea cu acid hialuronic este una din procedurile cele mai cerute și mai puțin invazive, cu rezultate imediate și pe termen lung. Totuși, aplicate greșit, aceste proceduri pot avea efecte secundare dezastruoase din punct de vedere estetic și medical. De aceea este important ca ele să fie realizate de medici specializați și efectuate în cabinete medicale, nu în saloane de cosmetică.
 • Dr. Alina Helgiu realizează această procedură cu ajutorul canulei (și doar în anumite situații bine-determinate, cu acul). Tehnica de injectare prin intermediul canulei asigură eliberarea substanței mult mai precis, iar riscurile inerente injectării sunt astfel diminuate. De asemenea, echimozele (vânătăile) sunt foarte rare, iar aspectul după injectare – mult mai natural.
 • Injectarea cu acid hialuronic poate fi realizată în diferite zone ale feței. Tehnica este adaptată după cea a lui Mauricio de Maio (MD Code).
 • Se pot efectua injectări cu acid hialuronic la nivelul pomeților, al cearcănelor, al liniei mandibulare, al buzelor și bărbiei, dar și la nivel temporal.

Dacă sunteți interesată de Injectare cu acid hialuronic la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Excizia formațiunilor tumorale cutanate

 • Excizia și prelevarea formațiunilor cu risc de cancer sau deja maligne cu scopul analizării medicale reprezintă cel mai corect pas în diagnosticarea lor și tratamentul ulterior.

Dacă sunteți interesată de Excizia formațiunilor tumorale la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.

Programează o consultație.
Este primul pas spre noi.