esthetic vision logo

Specializări

Servicii

Chirurgia mâinilor

Tratamentul sindromului de canal carpian

 • Sindromul de canal carpian  este consecința compresiunii nervului median la nivelul articulației pumnului și are printre cauze: inflamația învelișului tendoanelor, dislocațiile arteriale, fracturile, artritele, diabetul, anumite boli ale tiroidei, insuficiența renală cronică etc.
 • Sindromul de canal carpian poate include următoarele simptome: durere, amorțeală, furnicături, scăderea forței musculare, tendința de a scăpa lucruri etc., de aceea el trebuie diagnosticat corect înainte de această procedură.
 • Operația pentru sindromul de canal carpian are rolul de a decomprima nervul la nivelul canalului carpian și de a duce la o scădere a presiunii asupra lui. Efectele se vor vedea imediat (amorțelile și furnicăturile dispar rapid), dar recuperarea poate dura o vreme mai îndelungată și poate necesita fizioterapie.

Dacă sunteți interesat/ă de Tratamentul chirurgical al sindromului de canal carpian la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Tratamentul maladiei Dupuytren

 • Evoluția maladiei Dupuytren – boală a mâinii, este una lentă, afectează stratul de țesut de sub piele și se manifestă în timp prin deformarea progresivă a mâinii, apariția de noduli și contractura degetelor.
 • Din păcate, este o boală ireversibilă, dar chirurgia estetică poate ajuta la încetinirea evoluției sau la menținerea funcțiilor de bază ale mâinii prin îndepărtarea sau întinderea cordoanelor care trag degetele spre interiorul palmei.

Dacă sunteți interesat/ă de Tratamentul chirurgical al maladiei Dupuytren la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Tratamentul degetului în resort

 • Degetul în resort sau degetul blocat reprezintă o inflamație apărută pe o porțiune din tendonul flexor. Această inflamație formează un nodul ce blochează alunecarea tendonului și, implicit, degetul în flexie sau extensie.
 • Degetul în resort poate fi reparat prin operație chirurgicală cu anestezie locală, blocarea dispare imediat postoperator, iar recuperarea este una ușoară, cu mici reguli de urmat.

Dacă sunteți interesat/ă de Tratamentul chirurgical al degetului în resort la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Excizie de chist sinovial

 • Chistul sinovial este o formațiune tumorală dură apărută sub piele la nivelul închieturii mâinii ca urmare a slăbirii ligamentelor articulare. Se poate asocia cu sindromul de canal carpian.
 • Excizia chistului sinovial  prin procedură chirurgicală este tratamentul care îndepărtează conținutul chistului împreună cu membrana acestuia printr-o incizie, cu anestezie locală.

Dacă sunteți interesat/ă de Excizia de chist sinovial  la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Tratamentul leziunilor mâinii

 • Leziuni de tendon exterior
 • Leziuni tipic ski
 • Leziuni tendon flexor

Dacă sunteți interesat/ă de Tratamentul leziunilor mâinii la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.

Programează o consultație.
Este primul pas spre noi.