esthetic vision logo

Specializări

Servicii

Chirurgia sânilor

Augmentare mamară

  • Mamoplastia (augmentarea mamară) este o procedură chirurgicală ce se realizează fie prin implant, fie prin transfer de grăsime, cu scopul de redimensiona sânii sau de a le conferi simetrie/egalitate.
  • Metoda aleasă depinde de pacientă și este personalizată și perfect adaptată acesteia. Indiferent de procedură, la clinica Esthetic Vision procedura se realizează exclusiv cu grăsime, nu cu proteză

Dacă sunteți interesată de Augmentare mamară la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Mastopexie (Ridicare de sâni)

  • Spre deosebire de augmentarea mamară, rolul mastopexiei (a ridicării de sâni)  este de a conferi formă și structură fermă a sânilor, fără a le schimba volumul și dimensiunea și fără a introduce nimic în ei.
  • Procedura este una estetică, ce repoziționează areola, glanda mamară și mamelonul, pentru a le readuce în concordanță cu forma și proporția corpului pacientei și de a anula efectele neplăcute ale unei sarcini sau a scăderii considerabile în greutate ce duc la lăsarea și aplatizarea sânilor.

Dacă sunteți interesată de Mastopexie (Ridicare de sâni) la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Mamoplastie de reducție (Micșorare de sâni/Reducție mamară)

  • Procedura chirurgicală de reducție mamară implică îndepărtarea unor bucăți din glanda mamară, a grăsimii în plus și a pielii întinse, cu scopul de a obține sâni mai mici, mai ușori, reduși ca volum și cu o formă mult mai bine proporționată cu restul corpului.
  • În plus, mamoplastia de reducție este utilă în reechilibrarea eventualelor asimetrii între cei doi sâni.

Dacă sunteți interesată de Mamoplastie de reducție (Micșorare de sâni) la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.

Programează o consultație.
Este primul pas spre noi.