esthetic vision logo

Specializări

Servicii

Chirurgia siluetei

Vezi aici specializările noastre principale în chirurgia siluetei – liposucție, lipoliffting și BBL)

Labioplastie

  • Labioplastia este o intervenție chirurgicală prin care se reduce dimensiunea labiilor mici și se efectuează remodelarea și simetrizarea acestora.
  • Labioplastia este recomandată în cazurile în care: labiile mici sunt prea mari, neatractive sau deranjează (în timpul mersului, a actului sexual, a purtării costumului de baie, a mersului pe bicicletă etc.), prezintă cicatrici sau sunt asimetrice.
  • Labioplastia se realizează cu anestezie locală, printr-o incizie în ”V”, iar recuperarea este facilă, suturile folosite fiind resorbabile și nu este necesară îndepărtarea lor.

Dacă sunteți interesată de Labioplastie la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Miniabdominoplastie

  • Miniabdominoplastia este o intervenție chirurgicală ce folosește liposucția pentru a elimina excesul de grăsime și de piele rezultate în urma sarcinii, pierderii în greutate, operațiilor etc., din zona abdominală sub-ombilicală.
  • Miniabdominoplastia redă fermitatea țesuturilor din zona tratată, reface structura abdomenului, ridică poziția buricului și netezește pielea.
  • Operația de miniabdominoplastie se realizează, în funcție de caz, prin anestezie generală sau locală.

Dacă sunteți interesată de Miniabdominoplastie la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.

Programează o consultație.
Este primul pas spre noi.