esthetic vision logo

Specializări

Servicii

Chirurgie vasculară și ecografie

Tehnologia de tratament

Scleroterapia ghidată cu ultrasunete – cunoscută și sub denumirea de ecoscleroterapie – este utilizată pentru a trata venele greu de văzut și de injectat. Această tehnică poate înlocui intervenția chirurgicală și este utilă în special pentru venele care reapar după operație.

Cu ajutorul tehnologiei cu ultrasunete de ultimă generație, un ac este introdus cu precizie și acuratețe în vena subiacentă, iar agentul de scleroză este injectat în aceasta. Astfel venele profunde sunt mai ușor de vizualizat, reducând considerabil nevoia de intervenție chirurgicală. 

Procedura începe cu o examinare a piciorului în timp ce pacientul nu este așezat. Folosind ultrasunetele, medicul și tehnicianul-imagist identifică anatomia și competența venelor. 

Odată ce venele sunt cartografiate, pacientul se așează confortabil pe masa de examinare. O cantitate mică de anestezic local este infiltrată sub piele și apoi un ac acoperit cu plastic (cateter) este poziționat în venă. Cu cateterul la locul lui, un medicament (sclerozant) – care închide vena insuficientă – va fi injectat cu atenție și monitorizat pe ecranul cu ultrasunete.

Beneficii și rezultate

  • Este folosită o tehnologie avansată și inovativă pentru a aborda și trata cu precizie venele;
  • Probabilitatea de a dezvolta vene-păianjen mai mici lângă suprafață poate fi redusă, odată ce venele varicoase subiacente sunt tratate;
  • Elimină necesitatea unei intervenții chirurgicale extinse de stripare a venelor, reducând semnificativ timpul de nefuncționare și sporind confortul pacientului;
  • Cu ajutorul imaginilor cu ultrasunete, acuratețea și eficacitatea tratamentului de scleroterapie pot fi vizionate și urmărite în timp real.

Dacă sunteți interesată de Ecografie vasculară și Chirurgie vasculară la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.

Programează o consultație.
Este primul pas spre noi.