esthetic vision logo

Specializări

Servicii

Servicii non-chirurgicale

Lifting facial cu fire bioresorbabile PDO

 • Lifting-ul facial cu fire bioresorbabile reprezintă o alternativă rapidă și eficientă a lifting-ului facial chirurgical.
 • Firele PDO se introduc subcutanat, după o anestezie locală, și permit crearea unei rețele de colagen  și stimularea vascularizației la nivelul zonei unde au fost inserate. Acest proces determină eliminarea/estomparea ridurilor (obraji, gât, peribucal, periocular, șanțuri nazo-labiare, linii Marionette), ridicarea pielii lăsate și a colțurilor gurii.
 • Deși cele mai bune efecte se obțin la nivelul feței, firele bioresorbabile PDO sunt extrem de utile și au rezultate vizibile în orice zonă ar fi introduse: abdomen, coapse, fese, brațe, sâni.
 • Resorbția (absorbția) fierlor de către corp se realizează în aproximativ 6-8 luni, iar efectul lor persistă până la 2 ani.

Dacă sunteți interesată de Lifting facial cu fire bioresorbabile PDO la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Mărirea buzelor cu acid hialuronic

 • Mărirea buzelor cu acid hialuronic se realizează prin două proceduri: fie prin intermediul unei canule atraumatice, fie prin utilizarea unui ac fin, în funcție de rezultatul dorit.
 • Injectarea se face treptat și după o evaluare prealabilă a buzelor (contur, formă, structură), pentru ca rezultatul să fie unul estetic, ce asigură armonizarea buzelor cu proporțiile feței.

Dacă sunteți interesată de Mărirea buzelor cu acid hialuronic la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Cura ridurilor faciale cu toxina botulinică

 • Toxina botulinică (popular, Botox) este o substanță purificată, derivată din bacteria Clostridium botulinum, ce acționează prin blocarea semnalelor nervoase (transmise de acetilcolina – un neurotransmițător) ale mușchiului la nivelul căruia se injectează, iar astfel mușchiul nu mai este capabil temporar să se contracte. Drept urmare, toxina botulinică diminuează ridurile faciale nedorite și îmbunătățește aspectul pielii.
 • Efectul toxinei botulinice durează între 3 și 6 luni, în funcție de metabolism.
 • Toxina botulinică poate fi folosită mai ales la nivelul de sus al feței (zona glabelei, a frunții și în jurul ochilor), dar și la nivelul gâtului, mandibulei și al gurii.

Dacă sunteți interesată de Cura ridurilor faciale cu toxina botulinică la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Tratamentul hipersudorației cu toxină botulinică în regiunile axilei, inghinală, palmare și plantare

 • Toxina botulinică (popular, Botox) este o substanță purificată, derivată din bacteria Clostridium botulinum, ce acționează prin blocarea semnalelor nervoase (transmise de acetilcolina – un neurotransmițător) ale glandei la nivelul căruia se injectează, iar astfel glanda nu mai este capabilă temporar să acționeze.
 • Drept urmare, în zonele în care glandele sudoripare sunt super-excitate la unele persoane (zona axială, zona inghinală, zona palmelor și a tălpilor), toxina botulinică injectată stopează această excitare, blocând nervii.
 • Efectele se observă după câteva zile de la intervenție și pot dura chiar și 9 luni.

Dacă sunteți interesată de Tratamentul hipersudorației cu toxină botulinică în regiunile axilei, inghinală, palmare și plantare la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Tratamentul cu Juvenus

 • Juvenus este un gel incolor de origine naturală de diverse concentrații, injectabil cu acul sau canula, cu proprietăți biochimice care duc la îmbunătățirea elasticității pielii, încetinind procesul de îmbătrânire a acesteia.
 • Juvenus are efect antioxidant, hidratant și de stimulare a producerii de colagen, printre altele – cu toate beneficiile aduse pielii de aceste acțiuni.
 • Tratamentul cu Juvenus se poate realiza atât la nivelul ridurilor feței, gâtului și decolteului, dar și pe abdomen, coapse, mâini, coate, cicatrici sau vegeturi. Este minim invaziv și nedureros.
 • Rezultatele sunt vizibile după prima ședință, însă pentru rezultate de lungă durată (între 6 luni și 1 an) sunt necesare mai multe ședințe în interval de 4 săptămâni.

Dacă sunteți interesată de Tratamentul cu Juvenus la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Tratamentul ridurilor faciale cu fillere

 • Fillerele dermale reprezintă o soluție minim invazivă care oferă rezultate imediate și ajută la umplerea ridurilor din zona feței și la refacerea conturului și volumului acesteia.
 • Tratamentul ridurilor faciale cu fillere presupune anestezie locală, se face prin injectare minim invazivă, dar nu este permanent, iar pentru menținerea efectului sunt necesare intervenții repetate.

Dacă sunteți interesată de Tratamentul ridurilor faciale cu fillere la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Remodelarea liniei mandibulare cu acid hialuronic

 • Remodelarea liniei mandibulare cu acid hialuronic este o procedură potrivită atât pentru femei, cât și pentru bărbați.
 • Rolul acesteia este de a defini mult mai bine și mai estetic linia mandibulară, de a reduce aspectul de ”bărbie dublă” și de a reduce excesul de piele de la nivelul mandibulei.
 • În paralel cu remodelarea liniei mandibulare, pentru efecte suplimentare, se pot efectua: topirea grăsimii (lipoliza cu enzime), lifting prin inserarea de fire resorbabile sau injectare cu toxină botulinică la nivelul mușchiului maseter.

Dacă sunteți interesat/ă de Remodelarea liniei mandibulare cu acid hialuronic la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Mezoterapie

 • Mezoterapia este un tratament de revitalizare a tenului ce îi conferă acestuia o hidratare și o hrănire în profunzime.
 • Este o procedură simplă, sigură, rapidă și nedureroasă  prin care medicul introduce în tegument la nivel mezodermal un cocktail de substanțe personalizat pentru fiecare pacient în parte, ce conține vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, acidhialuronic, oligoelemente etc.
 • Pentru efect de lungă durată se recomandă un număr de 2 ședințe/lună, 2-3 luni consecutiv și 2-3 astfel de cure complete/an.
 • Mezoterapia are efect de întinerire, deoarece reduce semnificativ ridurile și liniile de expresie, aduce un ușor aspect de lifting facial, îi conferă pielii luminozitate, elasticitate, culoare uniformă, hidratare și hrănire, dar este, de asemenea, extrem de utilă în tratamentul tenului acneic/gras și a petelor pigmentare.

Dacă sunteți interesată de Mezoterapie la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Mărire pomeți

 • Mărirea pomeților reprezintă o procedură ce folosește fillere dermice pe bază de acid hialuronic pentru a reoferi pomeților lăsați volum, structură și simetrie, cu aspect estetic nou și de întinerire.

Dacă sunteți interesată de Mărire pomeți la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Tratamentul cearcănelor

 • Aspectul de ochi obosiți și întunecați rezultat în urma cearcănelor tot mai adânci pe măsura înaintării în vârstă, poate fi reparat/diminuat cu ajutorul fillerelor cu acid hialuronic, dar și al altor proceduri estetice.

Dacă sunteți interesată de Tratamentul cearcănelor la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Tratamentul șanțurilor nazo-labiale

 • Șantul nazo-labial (aflat între aripile nazale și colțul gurii) reprezintă o zonă delicată în procesul de îmbătrânire, în sensul în care se adâncește treptat și generează efectul de rid în mișcare (vizibil în momentul zâmbetului, spre exemplu), deloc estetic.
 • Cea mai folosită cale de a trata această zonă este injectarea de acid hialuronic cu rol de umplere și are efect de până la un an (perioada poate varia în funcție de particularitățile pacientei).

Dacă sunteți interesată de Tratamentul șanțurilor nazo-labiale la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Rinoplastie non-chirurgicală

 • Rinoplastia non-chirurgicală are avantajul de a fi o procedură rapidă, cu efect imediat și implică anestezie locală și injectarea de acid hialuronic (cea mai folosită modalitate).
 • Prin rinoplastia non-chirurgicală nu pot fi îndepărtate proeminențe (este necesară intervenție chirurgicală), dar se pot aduce îmbunătățiri importante la nivelul nasului, cum ar fi: remodelare, ridicare sau îndreptare.

Dacă sunteți interesată de Rinoplastie non-chirurgicală la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Terapia ”vampir” (PRP)

 • PRP este o procedură minim invazivă ce vitalizează pielea și o regenerează în profunzime.
 • Poartă și denumirea de Terapia ”vampir” deoarece procedura presupune recoltarea sângelui, centrifugarea lui timp de 5 minute și injectarea în zonele problematice a sângelui bogat în trombocite rezultat în urma acestei centrifugări. Sângele bogat în trombocite are capacitatea naturală de a regenera țesuturile și a le reda fermitatea.
 • În procedurile estetice este utilizată cu efecte spectaculoase pentru combaterea ridurilor din jurul ochilor și a gurii, în cicatricile post-acneice, în ameliorarea imperfecțiunilor pielii, vindecarea mai rapidă a rănilor, dar și în stimularea creșterii părului (prin injectarea la nivelul scalpului).

Dacă sunteți interesată de Terapia ”vampir” (PRP) la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Lifting cu fire 4D/Anchor

 • Firele resorbabile 4D/Anchor reprezintă alternativa premium de lifting facial non-chirurgical, deoarece au un sistem de ancorare mai complex și sunt mult mai eficiente de decât firele PDO clasice.

Dacă sunteți interesată de Lifting cu fire 4D/Anchor la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Restructurare/Rejuvenarea cu fire PDO

 • Procedeu minim invaziv, simplu si rapid, fără efecte adverse, ce folosește fire biodegradabile 100% absorbabile de către metabolism.
 • Această procedură poate fi folosită concomitent cu toxina botulinică, acidul hialuronic, mezoterapia si terapia ”vampir” (PRP) și se utilizează în liftingul facial în formă de ”V”, refacerea liniei mandibulare, reconturarea facială, liftingul sprâncenelor, conturul buzelor, etc.
 • Dincolo de zona feței, folosirea firelor PDO are efecte și în regiunea abdominală, a coapselor și a sânilor, dar și în tratarea celulitei și a vergeturilor.

Dacă sunteți interesată de Restructurare/Rejuvenare cu fire PDO la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.


Tehnologia Plex-R

 • Plex-R este un dispozitiv de ultimă generație ce produce și utilizează plasmă ionizată.
 • Plex-R reprezintă o alternativă revoluționară la chirurgia clasică/laser/prin radiofrecvență și acționează la nivelul pielii, pentru a-i reduce suprafața stimulându-i strângerea și contracția fibrelor acesteia.
 • Tehnologia Plex-R poate fi utilizată cu ușurință într-o serie de proceduri precum: blefaroplastie inferioară/superioară, reducerea ridurilor, peeling, refacerea cicatricilor etc.

Dacă sunteți interesată de Tehnologia Plex-R la Clinica Esthetic Vision sau aveți întrebări suplimentare, sunați cu încredere la +40 745 037 379 pentru o consultație.

Programează o consultație.
Este primul pas spre noi.