Procedurile noastre de top

Clinica de chirurgie estetică Esthetic Vision Sibiu este dotată cu aparatele Liposat® și Vibrasat®, care reprezintă în acest moment cele mai bune, eficiente și sigure soluții tehnologice din domeniu (și unele dintre puținele complet funcționale din țara noastră).

Ele ne permit să fim printre cei mai apreciați specialiști în liposucție, lipofilling și BBL din România.

liposuctie

Liposucție

Liposucția a devenit una dintre cele mai frecvente intervenții estetice la care apelează oamenii (femei sau bărbați, deopotrivă). Motivul? Este o procedură din ce în ce mai simplificată, rapidă și deloc dureroasă prin care ei pot scăpa de excesul de grăsime de pe burtă, șolduri sau coapse.

lipolifting, operatii faciale, botox facial

Lipofilling

Cu alte cuvinte – Injectarea grăsimii proprii prin transferul acesteia. O procedură simplă, extrem de folositoare pentru zonele afectate de procesul de îmbătrânire sau de lipsa de volum. Tehnica folosește grăsimea corpului aspirată prin liposucție (de pe abdomen, șolduri, coapse), care este apoi injectată în zonele problematice.

BBL – Brazilian Butt Lifting

BBL – Brazilian Butt Lifting

Cum ar fi să îți remodelezi fesele, fără implant – prin trasfer de grăsime, până la acel standard al ”braziliencelor”? Nu-i așa că ti-ar da o încredere fantastică în tine?